fy rödgrön.

Jag blir bestört över hur lite vett folk har i skallen. Hur någon kan gå på Monas snack om att allt kommer att bli bra och att jobben kommer öka samtidigt som de som är sjukskrivna och arbetslösa ska ha mycket pengar i bidrag! JA allt kommer bli såååå bra.
NEJ DET KOMMER DET INTE.
Blir det en RödGrön regering kommer det till slut bli att hela det svenska folket kommer kunna leva hemma utan jobb, leva bara på bidrag samtidigt som att regeringen får makten att göra vad de vill med allas pengar. Dra in ett bidrag där, visst! Där också, jaja okej då! Hon kommer linda oss runt hennes lillfinger tills vi inte har något annat här i livet än bidragspengar. Och vem kan då säga att Socialdemokraterna inte ökar klyftorna? Nej fy för RödGrönt, och tack till Alliansen för att ni har städat upp sossarnas misstag nu i 4 år! Jag hoppas att det blir 4 år till, och sen att det forsätter vara så i resten av mitt långa liv. Jag är ju trots allt bara 16 år gammal.

lägga ner bloggen kanske?

en vecka utan bloggen. fattar ni hur skönt det har varit?
det har jag verkligen behövt. har ju inga läsare knappt så jag fattar inte varför jag fortsätter blogga haha.
har dock inget att säga heller. men jaja, vi får se hur allt blir.

i would walk 500 miles.

jag vet att det är dåligt med uppdatering.
jag vet.
men har annat att tänka på, massor med annat. så bloggen kommer i andra hand. hoppas ni förstår. puss.

allt på tre dagar.

tre dagar sen jag uppdaterade sist, sorry!
har haft fullt upp med skolan dock, så jag har något att skylla på.
iaf, har inte hänt ngt kul precis. har varit inne på sjukhuset i förrgår och igår för att hälsa på farmor och morfar. båda ligger där inne nu, men morfar kommer snart därifrån. kanske t.o.m imorgon! :D men farmor vet jag inte.. hoppas du blir bättre farmor! vi tänker alla på dig! <3

 ♥

idag har jag varit med rebecca när hon skulle ta hål i naveln. martin och jag bara satt o chillade under tiden typ. haha. annars har det bara varit läxor och sånt i min hjärna. ÅH MATTE. min fiende, som jag ifs älskar lite just nu... men det är bara för att jag fattar det IBLAND. haha! men jag ska dra nu iaf, och sätta mig o titta på tv tillsammans med mammi. imorgon är det fredag, så sjuukt underbart!

pusshej.

RSS 2.0